×
Home Nieuws Livescore

Ajax verlengt contract Nassef Chourak tot 2025+

Ajax verlengt contract Nassef Chourak tot 2025+
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op maandag 12 augustus 2024 17:32 uur

Ajax heeft besloten om de veelbelovende Nassef Chourak langer aan zich te binden. De club uit Amsterdam heeft het contract van de jonge speler verlengd tot medio 2025, met zelfs een optie voor nog een extra jaar. Chourak, die bekend staat om zijn talent en potentie, zal dus nog geruime tijd te bewonderen zijn in het rood-witte shirt van Ajax.

De contractverlenging van Nassef Chourak is een duidelijk signaal van vertrouwen vanuit de club richting de speler. Ajax ziet in de jonge talentvolle voetballer een belangrijke schakel voor de toekomst en wil hem graag behouden voor de club. Met zijn technische vaardigheden en spelintelligentie heeft Chourak al laten zien dat hij een waardevolle toevoeging is aan het team.

De supporters van Ajax zullen ongetwijfeld verheugd zijn met het nieuws van de contractverlenging van Nassef Chourak. De jonge speler heeft in korte tijd al indruk weten te maken en wordt gezien als een van de grote talenten binnen de club. Met zijn nieuwe contract kan Chourak zich verder ontwikkelen en hopelijk uitgroeien tot een vaste waarde in het eerste elftal van Ajax.