×
Home Nieuws Livescore

Josip Sutalo mogelijk vertrek bij Ajax na succesvol seizoen

Josip Sutalo mogelijk vertrek bij Ajax na succesvol seizoen
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 12 augustus 2024 17:24 uur

Ajax staat voor een mogelijke transfer van Josip Sutalo, zo heeft clubwatcher Mike Verweij onthuld. De verdediger staat nog steeds op de lijst van spelers die mogelijk zullen vertrekken uit Amsterdam. Ondanks dat Sutalo onder coach Francesco Farioli beter lijkt te presteren, is een vertrek niet uitgesloten als de juiste aanbieding op tafel komt. Na slechts één seizoen bij Ajax kan de Kroaat dus mogelijk alweer afscheid nemen.

Sutalo, die zijn draai begint te vinden in de hoofdstad, heeft indruk gemaakt met zijn prestaties onder Farioli. De verdediger lijkt steeds meer zijn plek te veroveren in het team, maar de dreiging van een vertrek blijft hangen boven zijn toekomst bij de club. Met de transferperiode in volle gang, zal Ajax moeten beslissen of zij Sutalo willen behouden of dat zij openstaan voor een lucratieve deal.

De supporters van Ajax zullen met gemengde gevoelens kijken naar de situatie rondom Sutalo. Aan de ene kant is het positief om te zien dat de Kroaat zich ontwikkelt en zijn potentieel laat zien in het shirt van de club. Aan de andere kant brengt de mogelijkheid van een vertrek onzekerheid met zich mee. Het is afwachten hoe deze transfersoap zich verder zal ontvouwen en of Sutalo daadwerkelijk zijn carrière elders zal voortzetten.