×
Home Nieuws Livescore

PSV en Feyenoord azen op Sepp van den Berg

PSV en Feyenoord azen op Sepp van den Berg
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 12 augustus 2024 16:48 uur

Liverpool houdt stevig vast aan de hoge vraagprijs voor Sepp van den Berg, volgens de betrouwbare bron Fabrizio Romano. De jonge verdediger staat in de belangstelling van zowel PSV als Feyenoord, maar de Engelse club is onvermurwbaar in hun standpunt.

Van den Berg, die momenteel op huurbasis speelt bij Preston North End, heeft indruk gemaakt met zijn prestaties en heeft de interesse gewekt van verschillende clubs. PSV en Feyenoord hopen de talentvolle Nederlander aan hun selectie toe te voegen, maar zullen waarschijnlijk moeten voldoen aan de hoge eisen van Liverpool om de deal rond te krijgen.

De directie van Liverpool is vastbesloten om de maximale waarde uit de transfer van Van den Berg te halen en is niet van plan om toe te geven aan lagere biedingen. Met zijn potentie en talent is het geen verrassing dat clubs in de Eredivisie hun interesse hebben getoond, maar het zal niet eenvoudig zijn om de deal te sluiten met de Premier League-kampioen.

PSV en Feyenoord zullen nu moeten beslissen of ze bereid zijn om aan de financiële eisen van Liverpool te voldoen om Van den Berg naar Nederland te halen, of dat ze hun zoektocht naar versterking elders zullen voortzetten. Liverpool blijft voorlopig standvastig in hun vraagprijs voor de veelbelovende verdediger, waardoor de onderhandelingen spannend blijven voor alle betrokken partijen.