×
Home Nieuws Livescore

FC Twente en NEC botsen over transfer Bart van Rooij.

FC Twente en NEC botsen over transfer Bart van Rooij.
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 12 augustus 2024 16:32 uur

FC Twente en NEC lijken voorlopig nog geen overeenstemming te bereiken over de mogelijke transfer van Bart van Rooij. Volgens berichtgeving van De Telegraaf zijn de gesprekken tussen de twee clubs nog niet tot een akkoord gekomen. De rechtsback, die al geruime tijd in de belangstelling staat van de Tukkers, wordt gezien als een potentiële opvolger van Alfons Sampsted. De voormalige speler van FC Twente heeft recentelijk de overstap gemaakt naar Birmingham City, waardoor de club uit Enschede op zoek is naar een vervanger op de rechtsbackpositie.

FC Twente heeft al enige tijd interesse getoond in Bart van Rooij, die momenteel onder contract staat bij NEC. De jonge verdediger heeft indruk gemaakt met zijn prestaties en wordt gezien als een veelbelovend talent in het Nederlandse voetbal. Echter, ondanks de interesse van FC Twente lijkt een snelle overgang voorlopig niet aan de orde te zijn. De onderhandelingen tussen de clubs verlopen moeizaam en er is nog geen akkoord bereikt over een mogelijke transfer van Van Rooij naar Enschede.

De situatie rondom Bart van Rooij blijft dus voorlopig onduidelijk, met FC Twente en NEC die nog geen overeenstemming hebben bereikt over een eventuele transfer. De Tukkers zullen blijven zoeken naar een geschikte opvolger voor Sampsted, terwijl Van Rooij mogelijk zijn toekomst elders zal moeten gaan bepalen. Het is afwachten hoe deze transfersoap zich verder zal ontwikkelen en of FC Twente uiteindelijk toch tot een akkoord zal komen met NEC voor de talentvolle rechtsback.