×
Home Nieuws Livescore

Ajax' bod op Evann Guessand afgewezen, interesse van meerdere clubs

Ajax' bod op Evann Guessand afgewezen, interesse van meerdere clubs
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 12 augustus 2024 15:32 uur

Ajax heeft naar verluidt een bod uitgebracht op de talentvolle aanvaller Evann Guessand van OGC Nice, maar dit bod is door de Franse club afgewezen. Dit meldt het gerenommeerde Franse sportblad L'Équipe. De 23-jarige Guessand heeft de aandacht getrokken van meerdere Europese clubs, waaronder Bologna, Wolfsburg, Villarreal en Girona, die allen interesse tonen in de diensten van de veelbelovende spits.

Guessand heeft indruk gemaakt met zijn prestaties bij OGC Nice en heeft laten zien over veel potentieel te beschikken. Zijn snelheid, technische vaardigheden en doelgerichtheid hebben hem tot een gewilde speler gemaakt op de transfermarkt. Ajax, dat bekend staat om het aantrekken van jong talent, zag in Guessand een versterking voor de voorhoede, maar zal nu op zoek moeten naar alternatieven.

De interesse van clubs als Bologna, Wolfsburg, Villarreal en Girona laat zien dat Guessand op het verlanglijstje staat van meerdere clubs in Europa. Het is nog onduidelijk waar de toekomst van de aanvaller ligt, maar het belooft een spannende transferperiode te worden voor Evann Guessand en zijn potentiële nieuwe werkgever. Volg de ontwikkelingen rondom deze veelbelovende speler om op de hoogte te blijven van zijn mogelijke transfer naar een nieuwe club.