×
Home Nieuws Livescore

Madueke op weg naar Chelsea-uitgang, Newcastle geïnteresseerd

Madueke op weg naar Chelsea-uitgang, Newcastle geïnteresseerd
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 12 augustus 2024 15:08 uur

Het lijkt erop dat Noni Madueke zijn weg naar de uitgang bij Chelsea aan het bewandelen is. De voormalige PSV-speler heeft toestemming gekregen om te vertrekken, op voorwaarde dat er een aantrekkelijk bod op tafel komt. De geruchtenmolen draait op volle toeren en Newcastle United wordt genoemd als een mogelijke geïnteresseerde club in de talentvolle aanvaller.

Madueke, die bekend staat om zijn snelheid en technische vaardigheden, heeft indruk gemaakt tijdens zijn tijd bij PSV en lijkt nu klaar voor een nieuwe uitdaging in de Premier League. Chelsea lijkt bereid om mee te werken aan een transfer, mits het financiële plaatje klopt voor de club uit Londen.

Newcastle United, onder leiding van coach Eddie Howe, is op zoek naar versterkingen om hun aanval te versterken en ziet in Madueke een potentiële aanwinst. De club uit het noordoosten van Engeland staat momenteel in de middenmoot van de Premier League en hoopt met de komst van de jonge aanvaller hun aanvalslinie te versterken.

Het is nog afwachten hoe deze transferontwikkelingen zich zullen ontvouwen, maar één ding is zeker: Noni Madueke staat op het punt een nieuwe stap te zetten in zijn carrière en het lijkt erop dat Newcastle United een serieuze optie is voor de talentvolle speler. Voetbalfans zullen met spanning uitkijken naar verdere updates over deze mogelijke transfer.