×
Home Nieuws Livescore

Elvis Manu traint mee bij De Graafschap

Elvis Manu traint mee bij De Graafschap
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op maandag 12 augustus 2024 14:32 uur

Voormalig Feyenoord en Brighton & Hove Albion aanvaller Elvis Manu heeft de aandacht getrokken van De Graafschap, zo berichten De Gelderlander en Omroep Gelderland. De 27-jarige buitenspeler traint momenteel op proef mee met de Superboeren in de hoop een contract af te dwingen. De Graafschap, die momenteel actief is in de Keuken Kampioen Divisie, zoekt naar versterking op de flanken en ziet in Manu een potentiële aanwinst.

Manu, die eerder ook voor clubs als Huddersfield Town en Akhisarspor speelde, is momenteel clubloos en hoopt bij De Graafschap zijn carrière nieuw leven in te blazen. De rappe en behendige aanvaller staat bekend om zijn snelheid en dribbelvaardigheden, eigenschappen die goed van pas zouden komen in het spel van De Superboeren. Met zijn ervaring op het hoogste niveau zou Manu een waardevolle toevoeging kunnen zijn voor de ploeg uit Doetinchem.

De komst van Elvis Manu naar De Graafschap zou een interessante ontwikkeling zijn voor zowel de speler als de club. De Superboeren, die momenteel meedoen om promotie naar de Eredivisie, zouden met de toevoeging van Manu meer diepte en kwaliteit op de flanken krijgen. Voor Manu zelf biedt een eventueel contract bij De Graafschap de kans om zich te bewijzen en zijn carrière weer op de rails te krijgen. Het is afwachten hoe de proefperiode van Manu verloopt en of hij daadwerkelijk een contract zal weten te bemachtigen bij De Graafschap.