×
Home Nieuws Livescore

Aad de Mos: alleen Robin Gosens interessant voor PSV

Aad de Mos: alleen Robin Gosens interessant voor PSV
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op maandag 12 augustus 2024 14:08 uur

Voormalig voetbaltrainer Aad de Mos heeft onlangs zijn scherpe mening gegeven over de zoektocht van PSV naar een nieuwe linksback. De club uit Eindhoven is druk bezig met het scouten van potentiële versterkingen, maar volgens De Mos is er slechts één speler die echt interessant is: Robin Gosens. De oud-trainer deelde zijn inzichten met het Eindhovens Dagblad, waarbij hij aangaf dat Gosens de enige speler is die volgens hem de potentie heeft om PSV daadwerkelijk te versterken op de positie van linksback.

De Mos, die bekend staat om zijn uitgesproken meningen en scherpe analyses, benadrukte dat het cruciaal is voor PSV om de juiste keuze te maken bij het aantrekken van een nieuwe linksback. Met de concurrentie in de Eredivisie die steeds sterker wordt, is het volgens De Mos essentieel dat PSV spelers aantrekt die direct van toegevoegde waarde zijn voor het team. In zijn ogen is Gosens de enige speler die aan deze eisen voldoet en die het niveau van PSV daadwerkelijk kan verhogen.

De uitspraken van Aad de Mos zullen ongetwijfeld voor de nodige discussie zorgen onder de supporters van PSV. De zoektocht naar een nieuwe linksback is een belangrijke stap voor de club in het streven naar succes in zowel de nationale competitie als in Europa. Met de transferperiode in volle gang zal het interessant zijn om te zien of PSV gehoor geeft aan het advies van De Mos en daadwerkelijk stappen onderneemt om Robin Gosens naar Eindhoven te halen.