×
Home Nieuws Livescore

Bram van Polen informeert bij Ronald de Boer over Janse

Bram van Polen informeert bij Ronald de Boer over Janse
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op maandag 12 augustus 2024 13:08 uur

In een recente aflevering van het programma 'Bellen met Bram van Polen' op ESPN heeft Bram van Polen onthuld dat hij contact heeft opgenomen met Ronald de Boer om informatie in te winnen over Dies Janse. De voormalige voetballer en debuterend analist, Ronald de Boer, werd benaderd door Van Polen tijdens de voorbereidingen van PEC Zwolle. Het doel van het contact was om te onderzoeken of het mogelijk was voor PEC Zwolle om het talentvolle Ajax-speler, Dies Janse, te huren voor het komende seizoen.

Van Polen, die zelf actief is als verdediger bij PEC Zwolle, toonde interesse in de jonge Janse en besloot daarom de hulp in te roepen van De Boer voor meer informatie. De Boer, die nu werkzaam is als analist en expert in het Nederlandse voetbal, deelde naar verluidt waardevolle inzichten en advies met Van Polen over de potentie van Janse en de mogelijkheid om hem aan de selectie van PEC Zwolle toe te voegen.

Het feit dat Van Polen actief op zoek is naar versterking voor zijn team toont aan dat PEC Zwolle serieus bezig is met het versterken van hun selectie voor het aankomende seizoen. De interesse in het huren van Dies Janse van Ajax laat zien dat de club open staat voor het aantrekken van jong talent en het investeren in de toekomst van het team. Met de steun en advies van Ronald de Boer lijkt het erop dat Van Polen en PEC Zwolle goed op weg zijn om hun doelen te verwezenlijken voor het nieuwe voetbalseizoen.