×
Home Nieuws Livescore

Ajax verwacht vertrek Bergwijn: interesse van meerdere clubs.

Ajax verwacht vertrek Bergwijn: interesse van meerdere clubs.
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op maandag 12 augustus 2024 12:48 uur

Ajax staat voor een zomer vol veranderingen nu het erop rekent dat Steven Bergwijn de club zal verlaten. Volgens berichtgeving van Ajax Showtime is de aanvoerder van de club één van de grootverdieners in Amsterdam en heeft hij de interesse gewekt van meerdere clubs. Bergwijn, die een belangrijke rol speelt in het team, lijkt klaar te zijn voor een nieuwe uitdaging buiten Ajax.

De mogelijke transfer van Bergwijn zal een flinke impact hebben op het team van Ajax. Als ervaren speler en aanvoerder is hij een belangrijke schakel in het elftal. Zijn vertrek zou dan ook een leegte achterlaten die lastig op te vullen zal zijn. De club zal op zoek moeten naar een geschikte vervanger om het gat dat Bergwijn achterlaat op te vullen en de ambities van Ajax hoog te houden.

Met de interesse van meerdere clubs in Bergwijn lijkt een transfer deze zomer steeds waarschijnlijker te worden. De aanvaller heeft bewezen een waardevolle speler te zijn en zijn vertrek zal dan ook niet onopgemerkt voorbij gaan. Ajax zal er alles aan doen om een passende oplossing te vinden en Bergwijn een passend afscheid te geven, mocht hij daadwerkelijk besluiten de club te verlaten.