×
Home Nieuws Livescore

Jason van Duiven verlaat PSV voor Lommel SK

Jason van Duiven verlaat PSV voor Lommel SK
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 12 augustus 2024 11:56 uur

Het is een nieuwe stap in de carrière van Jason van Duiven, de talentvolle spits die PSV officieel heeft verlaten. De City Group heeft de jonge Nederlander overgenomen en hem ondergebracht bij het Belgische Lommel SK. Van Duiven heeft een contract getekend voor maar liefst vijf jaar, waarmee hij zich voor een langere periode aan zijn nieuwe club verbindt.

De transfer van Jason van Duiven naar Lommel SK markeert een belangrijk moment in zijn loopbaan. Na zijn tijd bij PSV krijgt de spits nu de kans om zich verder te ontwikkelen in het Belgische voetbal. Met zijn talent en drive zal hij ongetwijfeld een waardevolle toevoeging zijn voor het team van Lommel SK, dat hoge verwachtingen heeft van de jonge aanvaller.

De City Group, die bekend staat om zijn investeringen in diverse voetbalclubs over de hele wereld, heeft met de overname van Jason van Duiven opnieuw laten zien oog te hebben voor jong talent. Door hem de kans te geven bij Lommel SK, krijgt Van Duiven de mogelijkheid om zijn potentieel verder te ontplooien en zich te bewijzen op het hoogste niveau van het Belgische voetbal.