×
Home Nieuws Livescore

Priske zet vijf Feyenoorders op transferlijst voor zomer

Priske zet vijf Feyenoorders op transferlijst voor zomer
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 12 augustus 2024 11:40 uur

Feyenoord-trainer Brian Priske heeft besloten om deze zomer afscheid te nemen van vijf spelers uit zijn selectie. De Deense coach heeft persoonlijke gesprekken gevoerd met de betreffende Feyenoorders en hen laten weten dat ze de club mogen verlaten. Dit nieuws werd naar buiten gebracht door Voetbal International, waardoor de Rotterdamse club zich voorbereidt op een verdere inkrimping van de huidige 27-koppige selectie.

De beslissing van Priske om deze spelers te laten gaan, past binnen zijn streven om de selectie van Feyenoord te optimaliseren en te versterken voor het komende seizoen. Door afscheid te nemen van deze vijf spelers, hoopt de coach ruimte te creëren voor nieuwe aanwinsten en de concurrentie binnen de ploeg aan te scherpen. Het is een strategische zet van Priske om de selectie te stroomlijnen en de focus te leggen op spelers die het beste passen bij zijn tactische visie.

De namen van de betreffende Feyenoorders die de club mogen verlaten, zijn nog niet officieel bekendgemaakt. Het is echter duidelijk dat Priske en de technische staf van Feyenoord al bezig zijn met het plannen van de nodige veranderingen binnen de selectie. De komende periode zal in het teken staan van het vinden van geschikte nieuwe clubs voor deze spelers en het verder vormgeven van de selectie voor het aankomende voetbalseizoen.