×
Home Nieuws Livescore

Ajax bindt talent Don O’Niel tot 2027

Ajax bindt talent Don O’Niel tot 2027
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op maandag 12 augustus 2024 10:40 uur

Ajax heeft met trots aangekondigd dat ze Don O'Neil een contract hebben aangeboden, waardoor het veelbelovende talent tot minstens 30 juni 2027 aan de club verbonden blijft. De Amsterdammers tonen hiermee hun vertrouwen in de jonge speler, die al indruk heeft gemaakt met zijn vaardigheden en toewijding op het veld.

Het contract tussen Ajax en Don O'Neil bevat ook een optie voor verlenging, waardoor de samenwerking mogelijk nog twee jaar kan worden voortgezet. Dit geeft zowel de club als de speler de flexibiliteit om de relatie te verlengen als beide partijen tevreden zijn met de ontwikkelingen en prestaties van O'Neil.

Met deze contractverlenging laat Ajax zien dat het investeert in de toekomst en gelooft in de potentie van jonge talenten zoals Don O'Neil. De club hoopt dat hij zijn talent verder zal ontwikkelen en een belangrijke rol zal spelen in het succes van Ajax in de komende jaren.

Don O'Neil zelf is verheugd met de kans om zijn carrière bij Ajax voort te zetten en is vastbesloten om zijn best te blijven doen en te groeien als speler. Met de steun van de club en zijn medespelers kijkt hij uit naar wat de toekomst hem zal brengen en is hij vastbesloten om zijn potentieel volledig te benutten in het shirt van Ajax.