×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord nog steeds in gesprek met El Azzouzi

Feyenoord nog steeds in gesprek met El Azzouzi
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 12 augustus 2024 10:32 uur

Feyenoord blijft druk bezig met het plannen van mogelijke transfers, met de focus op het aantrekken van Oussama El Azzouzi. De middenvelder van Bologna staat nog steeds hoog op het verlanglijstje van de Rotterdamse club, zo meldt Voetbal International. El Azzouzi wordt gezien als een potentiële vervanger voor Mats Wieffer, maar zijn komst zou wel een aanzienlijke financiële investering vergen.

De onderhandelingen achter de schermen tussen Feyenoord en El Azzouzi zijn nog in volle gang. De clubleiding is vastberaden om de middenvelder aan te trekken en ziet in hem een waardevolle toevoeging aan de selectie. Met zijn ervaring en kwaliteiten zou El Azzouzi een belangrijke rol kunnen spelen in het team van trainer Arne Slot.

Hoewel El Azzouzi een dure optie blijkt te zijn, lijkt Feyenoord bereid te zijn om te investeren in de versterking van het team. De club heeft de ambitie om komend seizoen mee te strijden om de prijzen en ziet in El Azzouzi een speler die het verschil kan maken. Het is nu afwachten hoe de onderhandelingen zich verder zullen ontwikkelen en of Feyenoord erin zal slagen om de middenvelder uiteindelijk binnen te halen.