×
Home Nieuws Livescore

Ajax grijpt mis: Richardson verruilt Reims voor Fiorentina

Ajax grijpt mis: Richardson verruilt Reims voor Fiorentina
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 12 augustus 2024 10:08 uur

Ajax heeft helaas het nakijken bij het binnenhalen van Amir Richardson. De olympische sensatie uit Marokko staat op het punt om Stade Reims te verruilen voor Fiorentina, zo melden diverse Italiaanse media. De Amsterdamse club leek interesse te hebben in de getalenteerde speler, maar lijkt nu achter het net te vissen.

Amir Richardson, die tijdens de Olympische Spelen van Tokyo indruk maakte met zijn prestaties, heeft de aandacht getrokken van verschillende Europese clubs. Stade Reims lijkt echter niet langer zijn eindbestemming te zijn, aangezien de Marokkaanse revelatie op weg is naar de Italiaanse Serie A.

Fiorentina lijkt de club te zijn die de handtekening van Richardson zal bemachtigen. De Italiaanse club staat bekend om het aantrekken van jong talent en lijkt nu een veelbelovende speler aan hun selectie toe te voegen. Ajax zal dus op zoek moeten gaan naar andere versterkingen om hun team te versterken voor het komende seizoen.

De transfer van Amir Richardson naar Fiorentina markeert een belangrijke stap in zijn carrière. De jonge speler zal de kans krijgen om zich verder te ontwikkelen in een van de meest competitieve competities van Europa. Ajax zal ondertussen moeten blijven zoeken naar talent om hun team te versterken en competitief te blijven in zowel de nationale als internationale competities.