×
Home Nieuws Livescore

PSV vreest topclubs in strijd om Olivier Boscagli

PSV vreest topclubs in strijd om Olivier Boscagli
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 12 augustus 2024 09:48 uur

Het lijkt erop dat PSV zich moet voorbereiden op een mogelijke transfer van Olivier Boscagli. De Franse verdediger staat in de belangstelling van clubs als Galatasaray en Besiktas, maar volgens bronnen van het Eindhovens Dagblad zijn er ook grotere clubs die hun oog hebben laten vallen op de talentvolle speler uit Monaco.

Boscagli heeft indruk gemaakt met zijn sterke optredens in het shirt van PSV en dat is niet onopgemerkt gebleven bij buitenlandse clubs. De interesse van Galatasaray en Besiktas is serieus, maar het lijkt erop dat zij niet de enige gegadigden zijn voor de handtekening van de verdediger.

De transfermarkt is altijd een onvoorspelbare omgeving en PSV zal zich moeten voorbereiden op verschillende scenario's. Hoewel een vertrek van Boscagli niet onvermijdelijk is, zullen de Eindhovenaren er alles aan doen om de talentvolle speler te behouden. Echter, met de interesse van meerdere clubs, waaronder enkele grote namen, kan het een uitdaging worden om Boscagli in Eindhoven te houden.