×
Home Nieuws Livescore

Chelsea schakelt snel: João Félix in plaats van Omorodion

Chelsea schakelt snel: João Félix in plaats van Omorodion
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 12 augustus 2024 07:56 uur

Chelsea ziet de miljoenentransfer van Samu Omorodion in rook opgaan vanwege 'major issues', zo heeft de betrouwbare bron Fabrizio Romano gemeld. De Londense club moet nu snel schakelen om toch een aanvaller aan de selectie toe te voegen. De aandacht van The Blues is nu gericht op een oude bekende: João Félix.

Na de teleurstelling van de mislukte transfer van Omorodion, kijkt Chelsea nu naar de mogelijkheid om Félix terug te halen naar Stamford Bridge. De Portugese aanvaller heeft in het verleden al laten zien wat hij kan en zou een waardevolle toevoeging zijn aan het team van Thomas Tuchel. De gesprekken tussen Chelsea en Félix zijn naar verluidt al gaande en er wordt gehoopt op een snelle overeenkomst.

Félix, die momenteel bij Atlético Madrid speelt, wordt gezien als een speler met veel potentie en talent. Chelsea gelooft dat hij perfect zou passen in het aanvallende systeem van de club en hoopt dan ook dat de deal snel rond kan komen. De fans van The Blues zullen ongetwijfeld enthousiast zijn over de mogelijke terugkeer van Félix naar de Premier League en kijken reikhalzend uit naar verdere ontwikkelingen in deze transfersoap.