×
Home Nieuws Livescore

De Ligt vliegt naar Manchester voor United-transfer afronding

De Ligt vliegt naar Manchester voor United-transfer afronding
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 12 augustus 2024 07:48 uur

De Nederlandse verdediger Matthijs de Ligt heeft op maandagochtend de sprong gewaagd en is naar Manchester gevlogen om zijn langverwachte transfer naar Manchester United af te ronden. Fans en media waren in rep en roer toen De Ligt werd gespot op het vliegveld, wat de geruchten over zijn aanstaande transfer alleen maar versterkte.

Na zijn aankomst in Manchester zal De Ligt vandaag een medische keuring ondergaan, een cruciale stap voordat de transfer definitief kan worden afgerond. Als alles volgens plan verloopt, zal de talentvolle verdediger naar verwachting een contract ondertekenen dat hem tot minimaal 2029 aan de Engelse club zal binden.

De transfer van Matthijs de Ligt naar Manchester United markeert een belangrijk hoofdstuk in zijn carrière, waarbij hij de kans krijgt om zijn talent en vaardigheden op het hoogste niveau van het Engelse voetbal te laten zien. De fans van United kijken reikhalzend uit naar de officiële aankondiging van de transfer en hopen dat De Ligt snel zijn debuut zal maken in het iconische rood van Manchester United.