×
Home Nieuws Livescore

Kees Kwakman bezorgd over knie Calvin Stengs transfer

Kees Kwakman bezorgd over knie Calvin Stengs transfer
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op maandag 12 augustus 2024 07:32 uur

De geruchten rondom de mogelijke transfer van Calvin Stengs naar het Amerikaanse Charlotte FC hebben de voetbalwereld in rep en roer gezet. Vooral voormalig profvoetballer en ESPN-analist Kees Kwakman heeft zijn bedenkingen over deze stap van de talentvolle speler. Kwakman wijst naar een mogelijke reden voor de transfer: de knie van Stengs, die eerder bij Feyenoord speelde.

Volgens Kwakman is het blessureverleden van Stengs een belangrijke factor in deze transferperikelen. De knieproblemen van de jonge voetballer zouden een rol kunnen spelen bij zijn beslissing om de overstap naar de Verenigde Staten te maken. Hoewel Stengs bekend staat om zijn technische vaardigheden en potentieel, lijkt het risico op blessures een zorgwekkende factor te zijn voor potentiële clubs.

Charlotte FC lijkt echter bereid te zijn om dit risico te nemen en Stengs een kans te geven in de Major League Soccer. De Amerikaanse club heeft naar verluidt interesse getoond in de Nederlandse aanvaller en is vastbesloten om hem aan te trekken. Of Stengs daadwerkelijk de overstap zal maken en hoe zijn knieblessure zich in de toekomst zal ontwikkelen, blijft voorlopig nog onzeker.