×
Home Nieuws Livescore

PSV laat Kenny Tete varen voor nieuwe verdediger

PSV laat Kenny Tete varen voor nieuwe verdediger
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 11 augustus 2024 23:32 uur

Het lijkt erop dat de transfer van Kenny Tete naar PSV deze zomer niet doorgaat. Het Eindhovens Dagblad meldt dat de vleugelverdediger op zoek is naar een langdurig contract, maar PSV lijkt hier niet aan te willen voldoen. De landskampioen zou zich nu mogelijk gaan richten op een andere speler waar tot nu toe nog niet over gesproken is in de media.

Kenny Tete, die momenteel bij Fulham speelt, leek lange tijd in verband te worden gebracht met een overstap naar PSV. Echter, de onderhandelingen lijken nu vast te lopen vanwege de contractduur die Tete voor ogen heeft. PSV lijkt niet bereid te zijn om aan deze eisen te voldoen, waardoor de transfer op losse schroeven komt te staan.

De supporters van PSV zullen dus nog even geduld moeten hebben om te zien welke nieuwe naam de club mogelijk zal aantrekken. De landskampioen lijkt nu te kijken naar alternatieven nu de deal met Kenny Tete minder waarschijnlijk lijkt te worden. Het belooft een spannende zomer te worden voor PSV en de transfermarkt.