×
Home Nieuws Livescore

Van den Berg rust bij Liverpool wekt transfergeruchten

Van den Berg rust bij Liverpool wekt transfergeruchten
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zondag 11 augustus 2024 22:32 uur

Jonge Nederlandse verdediger Sepp van den Berg heeft rust gekregen van zijn trainer Arne Slot en was daardoor afwezig bij de recente oefenwedstrijden van Liverpool tegen Sevilla en Las Palmas. De 19-jarige talentvolle speler, die in 2019 de overstap maakte van PEC Zwolle naar de Engelse club, trok met zijn afwezigheid meteen de aandacht van verschillende clubs, waaronder Feyenoord en PSV, die interesse hebben getoond in een mogelijke transfer.

Van den Berg, die bekend staat om zijn sterke verdedigende kwaliteiten en zijn potentieel om uit te groeien tot een topverdediger, wordt al geruime tijd in de gaten gehouden door diverse clubs in Nederland. Zijn afwezigheid bij de oefenwedstrijden van Liverpool heeft de speculaties over een mogelijke terugkeer naar de Eredivisie verder aangewakkerd.

Trainer Arne Slot gaf aan dat het belangrijk is om de jonge speler de nodige rust te gunnen om hem fris en scherp te houden voor het komende seizoen. Van den Berg zelf heeft nog niet gereageerd op de transfergeruchten, maar het feit dat hij niet deelnam aan de recente wedstrijden van Liverpool heeft de transfermarkt in Nederland zeker in beweging gebracht. Zal Sepp van den Berg binnenkort terugkeren naar de Eredivisie en zijn kunsten vertonen bij een van de Nederlandse topclubs? De tijd zal het leren.