×
Home Nieuws Livescore

Perez: 'Van den Berg te groot, Flamingo verdient kans'

Perez: 'Van den Berg te groot, Flamingo verdient kans'
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 11 augustus 2024 22:08 uur

Voormalig profvoetballer en analist Kenneth Perez heeft zijn bedenkingen geuit over de hype rondom Sepp van den Berg. De jonge centrale verdediger staat al geruime tijd hoog op het verlanglijstje van PSV, maar recentelijk heeft ook Feyenoord interesse getoond in de talentvolle speler. Perez werpt de vraag op of Van den Berg op dit moment wel de juiste keuze is om de defensie van PSV te leiden, en suggereert dat Ryan Flamingo mogelijk meer recht heeft op een vaste basisplek.

Perez, die regelmatig zijn kritische blik werpt op het Nederlandse voetbal, benadrukt dat het belangrijk is om realistisch te blijven over de ontwikkeling van jonge spelers. Hoewel Van den Berg zeker potentie heeft, vindt Perez dat de media en supporters hem wellicht te snel bestempelen als de verlosser van de defensie van PSV. De voormalige middenvelder vraagt zich af of de druk op de jonge verdediger niet te hoog wordt opgevoerd, en of het wellicht verstandiger is om hem rustig te laten groeien in een minder veeleisende omgeving.

Met de toenemende interesse van Feyenoord in Van den Berg, lijkt de strijd om zijn handtekening steeds heviger te worden. Perez waarschuwt echter dat het belangrijk is om niet mee te gaan in de hype en om goed te blijven kijken naar wat het beste is voor de ontwikkeling van de speler. De analist pleit ervoor om ook andere opties, zoals Ryan Flamingo, serieus te overwegen voor een vaste basisplek in de defensie van PSV. Het is volgens Perez belangrijk om een weloverwogen beslissing te nemen, gebaseerd op de behoeften van het team en de individuele groei van de spelers.