×
Home Nieuws Livescore

Van Hanegem bezorgd: Feyenoord moet snel doorselecteren

Van Hanegem bezorgd: Feyenoord moet snel doorselecteren
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 11 augustus 2024 21:08 uur

Voormalig Feyenoord-icoon Willem van Hanegem uit zijn bezorgdheid over de prestaties van 'zijn' geliefde club. Na slechts één speelronde in de Eredivisie ziet de Rotterdamse ploeg zich al geconfronteerd met een achterstand. De Kromme, zoals Van Hanegem liefkozend wordt genoemd, is van mening dat het nu de hoogste tijd is voor een grondige selectieprocedure binnen de club.

Met zijn jarenlange ervaring als speler en coach bij Feyenoord, weet Van Hanegem als geen ander wat er nodig is om succesvol te zijn. Hij benadrukt het belang van het nemen van drastische maatregelen om de club weer op het juiste spoor te krijgen. De teleurstellende resultaten in de eerste wedstrijd van het seizoen hebben de alarmbellen doen rinkelen bij de voetballegende.

De roep om verandering klinkt steeds luider in de Kuip. Supporters en oud-spelers sluiten zich aan bij de kritiek van Van Hanegem en pleiten voor een snelle koerswijziging. De druk op de huidige spelers en staf neemt toe, terwijl de verwachtingen vanuit de achterban hooggespannen blijven. Het is nu aan Feyenoord om te laten zien dat ze in staat zijn om de negatieve spiraal te doorbreken en weer te strijden voor de topplaatsen in de Eredivisie.