×
Home Nieuws Livescore

Trainer Ajax voorbereidt Europa League-return tot in detail

Trainer Ajax voorbereidt Europa League-return tot in detail
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 11 augustus 2024 20:56 uur

Na de overwinning van Ajax op sc Heerenveen (1-0) hebben de spelers een welverdiende vrije dag gekregen om bij te komen van de inspannende wedstrijd. Echter, voor hoofdtrainer Francesco Farioli en zijn assistenten is er geen rust in zicht. Farioli heeft aangegeven dat hij de Europa League-return tegen Panathinaikos tot in de kleinste details wil voorbereiden.

De Italiaanse coach is vastbesloten om zijn team optimaal klaar te stomen voor de belangrijke wedstrijd tegen de Griekse tegenstander. Met zijn gedrevenheid en passie voor het spel, is Farioli van plan om geen enkel aspect aan het toeval over te laten. Hij zal samen met zijn assistenten de komende dagen intensief werken aan tactische analyses, spelersindividuele trainingen en het perfectioneren van de strategieën.

Farioli staat bekend om zijn perfectionisme en zijn vermogen om het beste uit zijn spelers te halen. Zijn toewijding aan het vak en zijn streven naar succes hebben hem geliefd gemaakt bij zowel de spelers als de fans van Ajax. Met de Europa League-wedstrijd in het vooruitzicht, zullen Farioli en zijn team er alles aan doen om een solide plan te smeden en de tegenstander te slim af te zijn.