×
Home Nieuws Livescore

Berghuis prijst roulatiebeleid Farioli na winst op Heerenveen

Berghuis prijst roulatiebeleid Farioli na winst op Heerenveen
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zondag 11 augustus 2024 20:48 uur

Steven Berghuis is vol lof over de manier waarop trainer Francesco Farioli spelers laat rouleren bij Feyenoord. De ervaren buitenspeler is van mening dat deze aanpak een positieve invloed heeft op het team. Na de overwinning op SC Heerenveen (1-0) gaf Berghuis aan dat het rouleren niet alleen de individuele spelers ten goede komt, maar ook de algehele teamgeest versterkt.

Het feit dat verschillende spelers regelmatig een kans krijgen om zich te bewijzen in het basiselftal zorgt volgens Berghuis voor een gezonde concurrentiestrijd binnen de selectie. Dit houdt iedereen scherp en gemotiveerd, wat uiteindelijk resulteert in betere prestaties op het veld. De buitenspeler benadrukt dat het winnen van wedstrijden zoals tegen SC Heerenveen aantoont dat de roulatie van spelers een effectieve strategie is die werkt voor Feyenoord.

Berghuis is ervan overtuigd dat het rouleren van spelers onder Farioli niet alleen de individuele ontwikkeling van de spelers bevordert, maar ook de teamdynamiek versterkt. De afwisseling in het basiselftal zorgt voor frisse impulsen en nieuwe energie, wat essentieel is om gedurende het seizoen op topniveau te blijven presteren. De buitenspeler kijkt dan ook met vertrouwen naar de toekomst en gelooft dat de roulatie van spelers een belangrijke rol zal blijven spelen in het succes van Feyenoord.