×
Home Nieuws Livescore

Vink kritisch over Traoré na terugkeer bij Ajax

Vink kritisch over Traoré na terugkeer bij Ajax
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 11 augustus 2024 20:00 uur

Ajax-aanvaller Bertrand Traoré staat momenteel in de schijnwerpers vanwege zijn terugkeer bij de club, maar niet alle reacties zijn positief. Voormalig voetballer en huidig ESPN-analist Marciano Vink heeft zich kritisch uitgelaten over de prestaties van de Burkinese spits. Traoré, die terugkeerde naar Ajax na een periode bij Aston Villa, heeft Vink nog niet weten te overtuigen met zijn spel.

Vink, bekend om zijn scherpe analyses, heeft laten weten dat hij nog niet onder de indruk is van Traoré's optredens sinds zijn terugkeer. De aanvaller heeft nog niet kunnen laten zien wat hij in zijn eerste periode bij Ajax wel deed, aldus de voormalige profvoetballer. Vink benadrukt dat Traoré meer moet laten zien om zijn plek in het team te rechtvaardigen en de hoge verwachtingen waar te maken.

De kritiek van Vink op Traoré zorgt voor verdeelde reacties onder de supporters en voetbalfans. Sommigen zijn het eens met de analyse van de ESPN-analist en vinden dat Traoré nog niet op zijn oude niveau speelt, terwijl anderen geloven dat de Burkinese aanvaller de tijd moet krijgen om zich te bewijzen. Het is duidelijk dat de discussie over Traoré's prestaties nog lang niet is beslecht en dat zijn terugkeer bij Ajax voorlopig nog stof tot praten zal blijven bieden.