×
Home Nieuws Livescore

Mika Godts: "Bas Nijhuis had rode kaart moeten geven"

Mika Godts:
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 11 augustus 2024 19:48 uur

Ajax-speler Mika Godts heeft kritiek geuit op scheidsrechter Bas Nijhuis vanwege zijn beslissing om de rode kaart van Paweł Bochniewicz terug te draaien naar een gele kaart. De Belgische buitenspeler is van mening dat de Poolse verdediger van SC Heerenveen de bal speelde en niet hem. Godts beweert dat de beslissing van Nijhuis onterecht was en dat het de wedstrijd heeft beïnvloed.

Tijdens het duel tussen Ajax en SC Heerenveen ontstond er commotie toen Bochniewicz een rode kaart kreeg na een duel met Godts. De Belgische speler beweert echter dat hij de bal speelde en dat de scheidsrechter de situatie verkeerd heeft beoordeeld. Godts benadrukt dat de beslissing om de rode kaart terug te draaien naar geel niet in lijn was met de gebeurtenissen op het veld.

De uitspraak van Godts heeft tot discussie geleid binnen de voetbalwereld, waarbij sommigen zijn standpunt steunen en anderen vinden dat de scheidsrechter de juiste beslissing heeft genomen. Ajax heeft nog niet gereageerd op de kwestie, maar het incident zal ongetwijfeld nog de nodige nasleep krijgen. Het is afwachten hoe deze situatie zich verder zal ontwikkelen en of er eventueel actie wordt ondernomen naar aanleiding van de uitspraken van Godts.