×
Home Nieuws Livescore

De Graafschap wint met 4-3 na waanzinnige pegel El Kadiri

De Graafschap wint met 4-3 na waanzinnige pegel El Kadiri
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 11 augustus 2024 19:32 uur

In een zinderende wedstrijd heeft De Graafschap een spectaculaire overwinning behaald op FC Volendam met 4-3. De Superboeren kwamen op voorsprong dankzij twee goals, waarvan één absolute wereldgoal van Ibrahim El Kadiri. De aanvaller knalde de bal met een waanzinnige pegel in de absolute slotfase in het net, waardoor De Graafschap de drie punten veiligstelde.

FC Volendam liet echter zien veerkrachtig te zijn door terug te komen van een 2-0 achterstand. De Palingboeren vochten zich knap terug in de wedstrijd en wisten zelfs op voorsprong te komen. Maar het tij keerde toen Xavier Mbuyamba van FC Volendam een rode kaart kreeg, waardoor De Graafschap in de denderende laatste minuten de wedstrijd naar zich toe kon trekken.

Met deze overwinning verstevigt De Graafschap zijn positie in de top van de competitie en laat het zien over veerkracht en doorzettingsvermogen te beschikken. De fans van De Superboeren zullen nog lang napraten over deze enerverende wedstrijd waarin Ibrahim El Kadiri met zijn fantastische doelpunt de held van de avond werd.