×
Home Nieuws Livescore

PSV jaagt op Ajax-linksback Owen Wijndal

PSV jaagt op Ajax-linksback Owen Wijndal
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 11 augustus 2024 19:16 uur

Het Eindhovens Dagblad heeft gemeld dat PSV nog steeds geïnteresseerd is in het aantrekken van Owen Wijndal. De technisch directeur van de club, Earnest Stewart, ziet potentie in de linksback van Ajax en lijkt vastbesloten om hem naar Eindhoven te halen. Het lijkt erop dat er wederzijds interesse is tussen PSV en Wijndal, wat de transfergeruchten verder aanwakkert.

Wijndal, die momenteel bij Ajax speelt, heeft indruk gemaakt met zijn sterke optredens in de Eredivisie. Zijn snelheid, verdedigende kwaliteiten en aanvallende dreiging hebben de aandacht getrokken van verschillende clubs, waaronder PSV. De mogelijke overstap van Wijndal naar de concurrent uit Eindhoven zou een opmerkelijke transfer zijn binnen de Nederlandse competitie.

De onderhandelingen tussen PSV en Wijndal lijken nog in een vroeg stadium te zijn, maar de interesse van beide partijen is duidelijk. Het is afwachten of de transfer daadwerkelijk zal plaatsvinden en of Wijndal zijn carrière zal voortzetten bij PSV. Fans van beide clubs zullen gespannen afwachten op verdere ontwikkelingen in deze transfersoap.