×
Home Nieuws Livescore

Branderhorst dankbaar en succesvol bij Fortuna Sittard debut.

Branderhorst dankbaar en succesvol bij Fortuna Sittard debut.
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 11 augustus 2024 18:40 uur

Voormalig NEC- en FC Utrecht-doelman Mattijs Branderhorst uit zijn grote dankbaarheid nu hij de kans heeft gekregen om als eerste keeper te schitteren bij Fortuna Sittard. Na twee jaar als reservekeeper te hebben gefungeerd bij zijn vorige clubs, geniet Branderhorst nu van zijn nieuwe rol als nummer één onder de lat bij de Limburgse club.

In zijn debuutwedstrijd voor Fortuna Sittard wist de huurling direct zijn waarde te bewijzen door een clean sheet te behalen tegen Go Ahead Eagles. Met een solide optreden droeg Branderhorst bij aan de 0-2 overwinning van zijn team, waardoor hij meteen een sterke indruk achterliet bij zijn nieuwe club en supporters.

De 27-jarige doelman toonde zijn klasse en ervaring door rust en zekerheid uit te stralen in het doelgebied, waardoor de tegenstander niet tot scoren kwam. Branderhorst's uitstekende prestatie in zijn eerste officiële duel voor Fortuna Sittard belooft veel goeds voor de rest van het seizoen en biedt de club en fans vertrouwen in zijn kwaliteiten als betrouwbare sluitpost.