×
Home Nieuws Livescore

Sergi Roberto kondigt spoedig vertrek bij Barcelona aan

Sergi Roberto kondigt spoedig vertrek bij Barcelona aan
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 11 augustus 2024 17:56 uur

Binnenkort zal Sergi Roberto officieel zijn afscheid bij FC Barcelona aankondigen, zo wordt gemeld door Spaanse media en de bekende transferexpert Fabrizio Romano. De veelzijdige speler staat op het punt om zijn definitieve vertrek uit Camp Nou aan te kondigen, waarmee een tijdperk bij de Catalaanse club ten einde komt.

Volgens de berichten blijft Ajax een serieuze optie voor Sergi Roberto. De Nederlandse club heeft interesse getoond in de diensten van de Spaanse international en zijn komst naar de Eredivisie is nog steeds een reële mogelijkheid. Met zijn ervaring en kwaliteiten zou Sergi Roberto een waardevolle aanwinst zijn voor Ajax, dat zich graag wil versterken met een speler van zijn kaliber.

Na jarenlang trouwe dienst voor FC Barcelona lijkt Sergi Roberto klaar te zijn voor een nieuwe uitdaging. De 29-jarige allrounder heeft een indrukwekkende carrière achter de rug bij de Catalaanse grootmacht, maar kijkt nu uit naar een nieuw hoofdstuk in zijn loopbaan. Met Ajax als potentiële bestemming, staat de Spaanse international voor een spannende nieuwe stap in zijn professionele voetbalcarrière.