×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord jaagt op Ibrahim Osman als Stengs-opvolger

Feyenoord jaagt op Ibrahim Osman als Stengs-opvolger
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zondag 11 augustus 2024 17:32 uur

Feyenoord heeft zijn oog laten vallen op een mogelijke vervanger voor Calvin Stengs. Volgens berichtgeving van het Algemeen Dagblad staat Ibrahim Osman, momenteel aanvaller bij Brighton & Hove Albion, hoog op het verlanglijstje van de Rotterdamse club. De 22-jarige Osman zou op huurbasis naar De Kuip kunnen komen om het team van trainer Arne Slot te versterken.

Osman, die zijn jeugdopleiding genoot bij de Engelse club, wordt gezien als een veelbelovend talent in de aanvalslinie. Met zijn snelheid, techniek en doelgerichtheid zou hij een waardevolle toevoeging kunnen zijn voor Feyenoord, dat op zoek is naar versterking voorin. De club hoopt met de komst van Osman meer diepgang en scorend vermogen aan het team toe te voegen.

De eventuele overgang van Osman naar Feyenoord zou een nieuwe stap betekenen in zijn nog prille carrière. De aanvaller heeft al ervaring opgedaan in de Engelse competitie en zou met een overstap naar de Eredivisie de kans krijgen om zich verder te ontwikkelen op het hoogste niveau. Het is nu afwachten of de onderhandelingen tussen de clubs tot een akkoord zullen leiden en of Osman daadwerkelijk zijn opwachting zal maken in De Kuip.