×
Home Nieuws Livescore

Go Ahead Eagles begint Eredivisie met verlies thuis.

Go Ahead Eagles begint Eredivisie met verlies thuis.
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 11 augustus 2024 16:56 uur

Na een teleurstellende Europese uitschakeling heeft Go Ahead Eagles ook in de Eredivisie een moeilijke start gekend. Het team uit Deventer leed een 0-2 nederlaag tegen Fortuna Sittard in een emotioneel beladen wedstrijd in de Adelaarshorst. Voorafgaand aan de aftrap werd uitgebreid stilgestaan bij het overlijden van clubeigenaar Kees Vierhouten, die afgelopen juni is heengegaan.

Ondanks de steun van het thuispubliek kon Go Ahead Eagles niet op tegen de vastberadenheid van Fortuna Sittard. De bezoekers toonden zich effectief en wisten twee keer het net te vinden, waardoor de Deventer ploeg met lege handen achterbleef. De spelers van Go Ahead Eagles zullen zich nu moeten herpakken en zich richten op het verbeteren van hun prestaties in de komende wedstrijden.

Trainer van Go Ahead Eagles, Kees van der Plas, gaf na afloop aan teleurgesteld te zijn over het resultaat, maar benadrukte ook het belang van veerkracht en vastberadenheid in deze fase van het seizoen. De supporters van de club blijven hoopvol en zullen hun team blijven steunen in de strijd om terug te keren naar winnende vorm.