×
Home Nieuws Livescore

FC Utrecht wint seizoensopener tegen PEC Zwolle met 1-0.

FC Utrecht wint seizoensopener tegen PEC Zwolle met 1-0.
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 11 augustus 2024 16:48 uur

FC Utrecht is het nieuwe Eredivisie-seizoen uitstekend begonnen door de seizoensopener tegen PEC Zwolle met 1-0 te winnen. In een sfeerloze Galgenwaard wist de ploeg van trainer René Hake de drie punten veilig te stellen dankzij een doelpunt van Ole Romeny. De aanvaller wist het enige doelpunt van de wedstrijd te maken en zorgde daarmee voor de overwinning van FC Utrecht.

Ondanks het ontbreken van supporters in het stadion, slaagde FC Utrecht erin om dominant te spelen en kansen te creëren tegen PEC Zwolle. De ploeg liet zien dat ze goed voorbereid waren op het nieuwe seizoen en wisten de tegenstander onder druk te zetten. Met gevarieerd spel en een sterke verdediging hield FC Utrecht stand en behaalde zo de eerste overwinning van het seizoen.

Trainer René Hake was na afloop tevreden met het resultaat en prees het team voor hun inzet en vastberadenheid. De overwinning op PEC Zwolle geeft FC Utrecht een goede start van het seizoen en biedt perspectief voor de komende wedstrijden. De supporters mogen dan wel afwezig zijn, maar de spelers van FC Utrecht hebben laten zien dat ze ook zonder hun steun tot grootse prestaties in staat zijn.