×
Home Nieuws Livescore

VfB Stuttgart toont interesse in Chuba Akpom

VfB Stuttgart toont interesse in Chuba Akpom
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 11 augustus 2024 16:08 uur

De Nederlandse aanvaller Chuba Akpom staat in de belangstelling van het Duitse VfB Stuttgart, zo meldt de Duitse krant BILD vandaag. De entourage van de spits heeft naar verluidt zelfs al gesprekken gevoerd met de club. Akpom, die momenteel speelt voor het Griekse PAOK Saloniki, lijkt daarmee een mogelijke overstap naar de Bundesliga te overwegen.

VfB Stuttgart, dat uitkomt in de hoogste Duitse voetbalklasse, ziet in Akpom mogelijk een versterking voor de aanvalslinie. De 25-jarige spits heeft in het verleden ook gespeeld voor clubs als Arsenal en Brighton & Hove Albion. Met zijn ervaring en doelgerichtheid zou Akpom een waardevolle toevoeging kunnen zijn voor Stuttgart, dat momenteel op zoek is naar versterkingen om zich verder te kunnen ontwikkelen in de competitie.

De interesse van VfB Stuttgart in Chuba Akpom komt op een moment dat de transfermarkt in volle gang is. Clubs zijn druk bezig met het versterken van hun selecties voor het nieuwe seizoen en Akpom lijkt daarbij een aantrekkelijke optie te zijn. Het is nog niet bekend of de onderhandelingen tussen de entourage van Akpom en Stuttgart zullen leiden tot een daadwerkelijke transfer, maar de geruchten over een mogelijke overstap zorgen in ieder geval voor de nodige opwinding in zowel Duitsland als daarbuiten.