×
Home Nieuws Livescore

Nick Olij onverstoorbaar: "Geen vertrek bij Sparta in zicht"

Nick Olij onverstoorbaar:
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zondag 11 augustus 2024 15:48 uur

Nick Olij, de talentvolle doelman van Sparta Rotterdam, heeft duidelijk gemaakt dat hij momenteel niet bezig is met een eventueel vertrek bij de club. Na de seizoensopening heeft de 26-jarige keeper verklaard dat er op dit moment geen sprake is van enige transferperikelen rondom zijn persoon. Olij benadrukt dat hij zich volledig wil focussen op zijn spel en niet afgeleid wil worden door mogelijke transfergeruchten.

De uitspraken van Olij komen op een moment waarop zijn goede prestaties in de Eredivisie de aandacht hebben getrokken van andere clubs. Met zijn rustige en betrouwbare optredens tussen de palen heeft de doelman indruk gemaakt op zowel supporters als scouts. Echter, de doelwachter zelf lijkt niet onder de indruk te zijn van de speculaties en blijft vastberaden om zijn beste te geven voor Sparta.

De clubleiding van Sparta zal ongetwijfeld opgelucht zijn om te horen dat Olij momenteel niet bezig is met een vertrek. Met zijn ervaring en kwaliteiten is de doelman een belangrijke speler voor de ploeg en het behouden van zijn diensten zou een grote boost zijn voor de ambities van de club. Voor nu lijkt het erop dat Nick Olij zijn focus volledig op het huidige seizoen heeft gericht en vastbesloten is om zijn waarde voor Sparta te bewijzen.