×
Home Nieuws Livescore

Zoon Joris Mathijsen debuteert met snelle gele kaart

Zoon Joris Mathijsen debuteert met snelle gele kaart
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 11 augustus 2024 15:32 uur

De jonge Jens Mathijsen maakte afgelopen weekend een opmerkelijk debuut in het betaald voetbal. Als zestienjarige zoon van voormalig voetballer Joris Mathijsen, maakte hij zijn entree als invaller tijdens de wedstrijd tussen Feyenoord en Willem II. Het was een spannend moment voor de tiener, maar zijn debuut verliep niet geheel vlekkeloos. Slechts achttien seconden na zijn invalbeurt ontving Jens Mathijsen al een gele kaart, waarmee hij direct zijn stempel drukte op de wedstrijd.

De snelle kaart voor de jonge debutant zorgde voor de nodige opschudding op het veld en in de tribunes. Het was een ongelukkige start van zijn professionele voetbalcarrière, maar tegelijkertijd een ervaring waar hij ongetwijfeld veel van zal leren. Ondanks de vroege waarschuwing van de scheidsrechter wist Jens Mathijsen zich te herpakken en zijn spel voort te zetten in de resterende speeltijd.

De gele kaart na slechts achttien seconden op het veld zal ongetwijfeld een verhaal zijn dat nog lang zal worden herinnerd in de carrière van Jens Mathijsen. Het is een bijzonder debuut dat hem nu al een plekje in de geschiedenisboeken van het Nederlandse voetbal heeft opgeleverd. Met zijn talent en doorzettingsvermogen belooft de jonge voetballer nog veel meer opmerkelijke momenten te gaan beleven in zijn loopbaan.