×
Home Nieuws Livescore

David Neres verruilt PSV voor Napoli volgens Fabrizio Romano.

David Neres verruilt PSV voor Napoli volgens Fabrizio Romano.
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 11 augustus 2024 15:16 uur

Het lijkt erop dat David Neres zijn toekomst niet in Nederland zal voortzetten, maar in Italië. De Braziliaanse voetballer staat op het punt om de overstap te maken van Ajax naar Napoli, zo meldt de bekende transferexpert Fabrizio Romano. De transfer van Neres naar de Italiaanse club lijkt spoedig te worden afgerond, waarmee een einde komt aan de speculaties over zijn mogelijke terugkeer naar de Eredivisie.

Napoli, onder leiding van coach Luciano Spalletti, lijkt vastbesloten om Neres aan hun selectie toe te voegen. De aanvaller, die sinds 2017 voor Ajax speelt, heeft indruk gemaakt met zijn snelheid en technische vaardigheden. Zijn mogelijke komst naar de Serie A zou een interessante wending betekenen voor zijn carrière, aangezien hij in Italië de kans krijgt om zich verder te ontwikkelen op het hoogste niveau.

Voor PSV betekent het nieuws dat zij niet kunnen rekenen op de terugkeer van Neres een tegenvaller. De Eindhovense club leek lange tijd geïnteresseerd in de diensten van de Braziliaan, maar Napoli lijkt nu aan het langste eind te trekken. De transfer van Neres naar de Italiaanse competitie markeert een nieuwe stap in zijn loopbaan en zal ongetwijfeld de aandacht trekken van voetbalfans wereldwijd.