×
Home Nieuws Livescore

FC Utrecht supporters protesteren tegen stadionverbod bij thuiswedstrijd

FC Utrecht supporters protesteren tegen stadionverbod bij thuiswedstrijd
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 11 augustus 2024 15:08 uur

Op zondagmiddag lieten de fans van FC Utrecht luid en duidelijk van zich horen in de binnenstad. Ze uitten massaal hun onvrede over het besluit van de burgemeester om geen supporters toe te laten bij de wedstrijd tussen Utrecht en PEC Zwolle. Dit besluit volgde op een incident tijdens de play-off finale tegen Go Ahead Eagles, waarbij het gedrag van enkele fans tot ongeregeldheden leidde.

De supporters van FC Utrecht verzamelden zich in grote getalen om hun teleurstelling en frustratie te uiten. Velen droegen spandoeken en zongen strijdliederen om hun ongenoegen kenbaar te maken. De sfeer was gespannen en emotioneel, met fans die hun loyaliteit aan de club en het recht om hun team te steunen benadrukten.

Het verbod op supporters bij de wedstrijd tussen FC Utrecht en PEC Zwolle zorgde voor verdeeldheid en verontwaardiging onder de fanbase. Velen voelden zich gestraft voor het wangedrag van enkelen en riepen op tot meer begrip en dialoog. De clubleiding van FC Utrecht heeft aangegeven in gesprek te willen gaan met de autoriteiten om tot een oplossing te komen en de band tussen de supporters en de club te herstellen.