×
Home Nieuws Livescore

Peter Bosz: Voorval Jordan Deze positief voor PSV-selectie

Peter Bosz: Voorval Jordan Deze positief voor PSV-selectie
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 11 augustus 2024 14:32 uur

Trainer Peter Bosz van PSV is optimistisch over de impact van het incident met Jordan Deze op zijn team. Bosz gelooft dat het voorval mogelijk een positieve invloed heeft gehad op de selectie van de Eindhovense club. De coach was van mening dat zijn spelers niet de juiste intensiteit toonden tijdens de voorbereiding, maar hoopt dat de gebeurtenissen rondom Deze als een wake-up call hebben gefungeerd.

Bosz benadrukt het belang van scherpte en focus binnen zijn team en ziet de recente gebeurtenissen als een kans om de spelers te motiveren om op een hoger niveau te presteren. De trainer is vastbesloten om de mentaliteit en instelling van zijn spelers te verbeteren en is ervan overtuigd dat zij in staat zijn om beter te presteren dan in de voorbereidingsfase.

Met het oog op de naderende competitiewedstrijden is Bosz vastberaden om zijn team klaar te stomen voor succes. Hij is ervan overtuigd dat de spelers de potentie hebben om te excelleren en is vastbesloten om het beste uit de selectie te halen. Bosz kijkt met vertrouwen naar de toekomst en is optimistisch over de mogelijkheden van zijn team om te presteren op het hoogste niveau.