×
Home Nieuws Livescore

Bruno Fernandes verlengt contract en krijgt flinke salarisboost.

Bruno Fernandes verlengt contract en krijgt flinke salarisboost.
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 11 augustus 2024 13:16 uur

Manchester United-fans kunnen opgelucht ademhalen, want sterspeler Bruno Fernandes heeft besloten zijn contract bij de club te verlengen. Het nieuws werd bekendgemaakt door de betrouwbare journalist Fabrizio Romano, die aangaf dat de Portugese middenvelder binnenkort zijn handtekening zal zetten onder een nieuwe overeenkomst. Naast de contractverlenging kan Fernandes ook uitkijken naar een aanzienlijke salarisverhoging, waardoor hij nog meer beloond zal worden voor zijn uitstekende prestaties op het veld.

De beslissing van Fernandes om bij Manchester United te blijven, zal ongetwijfeld als muziek in de oren klinken voor de supporters van de club. Sinds zijn komst naar Old Trafford heeft de 26-jarige middenvelder een onmisbare schakel in het team van manager Ole Gunnar Solskjaer laten zien. Met zijn doelpunten, assists en leiderschap op het veld heeft Fernandes zich al snel ontpopt tot een publiekslieveling en een van de belangrijkste spelers van de ploeg.

De contractverlenging van Fernandes markeert een belangrijke stap voor Manchester United in hun streven naar succes en stabiliteit. Met de Portugese sterspeler langer aan boord kunnen de Red Devils met vertrouwen vooruitkijken naar de toekomst en blijven bouwen aan een team dat kan strijden om prijzen op zowel nationaal als internationaal niveau. De fans zullen ongetwijfeld verheugd zijn om te horen dat hun geliefde spelmaker zijn toewijding aan de club heeft bevestigd en klaar staat om nog meer magie op het veld te laten zien.