×
Home Nieuws Livescore

Aston Villa in gesprek met Feyenoord voor Geertruida

Aston Villa in gesprek met Feyenoord voor Geertruida
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zondag 11 augustus 2024 12:08 uur

Aston Villa zet alles op alles om de talentvolle verdediger Lutsharel Geertruida van Feyenoord aan te trekken. Volgens de bekende transferexpert Fabrizio Romano voert de Engelse club momenteel gesprekken met de Rotterdammers om de transfer rond te maken. Echter, voordat de deal kan worden afgerond, moet Aston Villa eerst een speler van de hand doen om financiële ruimte te creëren.

Geertruida, die bekend staat om zijn sterke verdedigende kwaliteiten en zijn potentieel om door te groeien tot een topspeler, heeft de interesse gewekt van verschillende Europese clubs. Aston Villa lijkt echter vastberaden om de 20-jarige Nederlander naar de Premier League te halen en is bereid om de nodige stappen te zetten om dit te realiseren.

De gesprekken tussen Aston Villa en Feyenoord bevinden zich momenteel in een cruciale fase, waarbij beide clubs proberen tot overeenstemming te komen over de transfersom en eventuele aanvullende voorwaarden. Geertruida zelf staat open voor een overstap naar de Engelse competitie en ziet Aston Villa als een aantrekkelijke optie om zijn carrière verder te ontwikkelen.

Het is nu afwachten hoe de situatie zich verder zal ontwikkelen en of Aston Villa erin slaagt om de benodigde financiële ruimte te creëren om de transfer van Geertruida te realiseren. De fans van zowel Aston Villa als Feyenoord houden hun adem in en kijken reikhalzend uit naar het vervolg van deze transfersoap.