×
Home Nieuws Livescore

Robert Eenhoorn sluit Feyenoord niet volledig uit na AZ.

Robert Eenhoorn sluit Feyenoord niet volledig uit na AZ.
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 11 augustus 2024 11:48 uur

Voormalig algemeen directeur van AZ, Robert Eenhoorn, houdt de deur op een kier voor een mogelijke overstap naar Feyenoord. Ondanks dat er momenteel geen concrete plannen zijn, sluit de 56-jarige Rotterdammer een toekomstige rol bij de club uit Rotterdam niet volledig uit. Eenhoorn nam eerder dit jaar afscheid van AZ na een succesvolle periode van tien jaar als leidinggevende.

Met zijn ervaring en expertise in de voetbalwereld zou Eenhoorn een waardevolle aanwinst kunnen zijn voor Feyenoord. De club uit Rotterdam zoekt naar stabiliteit en vernieuwing in haar beleid, en de kennis van Eenhoorn zou daar goed bij kunnen aansluiten. Zijn bewezen staat van dienst bij AZ spreekt boekdelen over zijn capaciteiten als bestuurder in het Nederlandse voetbal.

Hoewel Eenhoorn momenteel geen actieve rol in het voetbal heeft, blijft zijn naam circuleren in de geruchtenmolen rondom Feyenoord. De Rotterdamse club staat voor belangrijke beslissingen in de nabije toekomst en Eenhoorn zou een sleutelfiguur kunnen worden in het vormgeven van de nieuwe koers. Fans en analisten speculeren over de mogelijkheid van Eenhoorn als een potentiƫle versterking voor Feyenoord, wat de interesse en spanning rondom zijn toekomst alleen maar vergroot.