×
Home Nieuws Livescore

Calvin Stengs akkoord met Charlotte FC voor 8 miljoen

Calvin Stengs akkoord met Charlotte FC voor 8 miljoen
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 11 augustus 2024 11:40 uur

Nederlandse voetballer Calvin Stengs staat op het punt om een sprong te maken naar de Verenigde Staten, zo meldt de gerenommeerde transferexpert Fabrizio Romano. Volgens de Italiaanse journalist heeft Stengs een persoonlijk akkoord bereikt met Charlotte FC, een ambitieuze club uit Amerika. Het nieuws komt nadat De Telegraaf zaterdagavond onthulde dat Charlotte FC bereid is om acht miljoen euro neer te tellen voor de talentvolle linkspoot.

De overgang van Stengs naar de MLS lijkt nu steeds dichterbij te komen, met Feyenoord die naar verluidt akkoord is gegaan met het genoemde transferbedrag. De 22-jarige aanvaller, die bekend staat om zijn technische vaardigheden en creativiteit op het veld, zou daarmee een nieuwe uitdaging aangaan in een competitie die steeds meer aantrekkingskracht uitoefent op Europese spelers.

Voor Stengs zou de stap naar de Verenigde Staten een interessante ontwikkeling kunnen zijn in zijn carrière, waar hij zich verder kan ontwikkelen en zijn talent kan laten zien op een ander continent. De transfer naar Charlotte FC markeert mogelijk een nieuw hoofdstuk voor de jonge Nederlander, die met zijn spel en potentieel de aandacht heeft getrokken van clubs over de hele wereld.