×
Home Nieuws Livescore

Transfergeruchten Calvin Stengs naar Charlotte FC besproken op ESPN

Transfergeruchten Calvin Stengs naar Charlotte FC besproken op ESPN
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op zondag 11 augustus 2024 10:32 uur

Het nieuws over een mogelijke transfer van Calvin Stengs naar Charlotte FC heeft de gemoederen flink bezig gehouden in de Nederlandse voetbalwereld. Zondagochtend werd dit onderwerp uitgebreid besproken in het populaire ESPN-programma Goedemorgen Eredivisie. Voetbalanalisten Mario Been en Hans Kraay Jr. gaven beiden hun visie op deze potentiële overgang.

Terwijl Mario Been grote vraagtekens plaatst bij de stap die Stengs zou kunnen maken naar de Amerikaanse club, ziet Hans Kraay Jr. juist wel de aantrekkingskracht van Charlotte FC. De mogelijkheid om in de Verenigde Staten te spelen en de groeiende populariteit van het voetbal aldaar maken het volgens Kraay Jr. een interessante optie voor de talentvolle Stengs.

De transfergeruchten rondom Calvin Stengs zorgen voor verdeeldheid onder de voetbalfans. Sommigen vinden het een logische stap in de carrière van de jonge speler, terwijl anderen twijfels hebben bij de sportieve uitdaging die de Major League Soccer biedt. De komende dagen zal ongetwijfeld meer duidelijkheid komen over de toekomst van Stengs en of hij daadwerkelijk de overstap naar Charlotte FC zal maken.