×
Home Nieuws Livescore

Van Persie lovend over nieuwe aanwinst sc Heerenveen

Van Persie lovend over nieuwe aanwinst sc Heerenveen
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zondag 11 augustus 2024 10:08 uur

Voormalig topspits Robin van Persie heeft lovende woorden over voor Jaco Trenskow, de recente aanwinst van sc Heerenveen. De ervaren voetballer, die zijn carrière heeft afgesloten bij Feyenoord en het Nederlands elftal, is onder de indruk van de kwaliteiten van de Deense vleugelaanvaller. Trenskow wist de trainer van de Friezen direct te overtuigen met zijn spel en inzet op het veld.

Van Persie, die bekend staat om zijn scherpe analyses en inzicht in het voetbal, ziet veel potentie in Trenskow. De voormalige aanvaller gelooft dat de Deen een waardevolle toevoeging zal zijn voor sc Heerenveen en een belangrijke rol kan spelen in het komende seizoen. Met zijn snelheid, techniek en doelgerichtheid lijkt Trenskow goed te passen in het team van de Friese club.

De trainer van sc Heerenveen is verheugd met de komst van Jaco Trenskow en is vol vertrouwen in zijn nieuwe aanwinst. De Deense vleugelaanvaller heeft tijdens de trainingen en oefenwedstrijden laten zien wat hij in huis heeft en lijkt zich snel aan te passen aan het team en de speelstijl. Met de steun en waardering van zowel Robin van Persie als de trainer, lijkt Trenskow klaar te zijn om zijn stempel te drukken op het Nederlandse voetbal en een belangrijke speler te worden voor sc Heerenveen.