×
Home Nieuws Livescore

Osimhen wil Napoli verlaten, impact op Lukaku's toekomst?

Osimhen wil Napoli verlaten, impact op Lukaku's toekomst?
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 11 augustus 2024 09:32 uur

De Nigeriaanse topspits Victor Osimhen heeft het bestuur van SC Napoli laten weten dat hij graag wil vertrekken, zo heeft technisch directeur Giovanni Manna bevestigd. Deze onverwachte wending in de transferperiode zou mogelijk ook gevolgen kunnen hebben voor de toekomst van Romelu Lukaku, de Belgische spits die al geruime tijd in verband wordt gebracht met een mogelijke terugkeer naar de Serie A.

Osimhen, die vorig seizoen indruk maakte met zijn doelpunten en snelheid, heeft naar verluidt zijn zinnen gezet op een nieuwe uitdaging elders. De 22-jarige aanvaller wordt gezien als een van de meest veelbelovende talenten in Europa en heeft de interesse gewekt van diverse topclubs.

Indien Osimhen daadwerkelijk Napoli verlaat, zal de club op zoek moeten naar een vervanger van formaat. Dit zou kunnen leiden tot een domino-effect op de transfermarkt, met mogelijk ook gevolgen voor Lukaku, die momenteel bij Internazionale speelt en eerder succesvol was in de Serie A bij clubs als Inter en AC Milan.

Het is nog onduidelijk welke club de Nigeriaanse spits zou willen aantrekken en hoe Napoli zal reageren op zijn vertrekwens. De komende dagen zullen cruciaal zijn in de ontwikkeling van deze transfersoap, die de gemoederen in de voetbalwereld flink bezighoudt en mogelijk grote verschuivingen teweeg kan brengen in de Italiaanse competitie.