×
Home Nieuws Livescore

Bakayoko verlaat PSV alleen voor absolute topclub deze zomer.

Bakayoko verlaat PSV alleen voor absolute topclub deze zomer.
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 11 augustus 2024 07:48 uur

Johan Bakayoko heeft aangegeven dat hij PSV deze zomer alleen zal verlaten voor een absolute topclub. De Belgische aanvaller benadrukte dit na de overwinning van 5-1 op RKC Waalwijk afgelopen zaterdagavond. Bakayoko, die bekend staat om zijn doelgerichtheid en snelheid, heeft de interesse gewekt van diverse Europese grootmachten met zijn sterke prestaties in de Eredivisie.

De 24-jarige spits heeft dit seizoen indruk gemaakt met zijn doelpunten en assists, waardoor hij in de schijnwerpers is komen te staan van enkele topclubs in Europa. Bakayoko heeft laten weten dat hij open staat voor een nieuwe uitdaging, maar alleen als het een stap omhoog is in zijn carrière. PSV zal naar verwachting een aanzienlijke transfersom vragen voor de getalenteerde aanvaller, die nog een contract heeft tot 2023.

De supporters van PSV zullen hopen dat Bakayoko zijn woorden waarmaakt en alleen vertrekt naar een club van absolute topniveau. De Belgische aanvaller heeft laten zien dat hij een belangrijke speler is voor de Eindhovense club en zal gemist worden als hij besluit te vertrekken. Het is afwachten welke clubs zich zullen melden voor Bakayoko en of PSV bereid is om mee te werken aan een eventuele transfer.