×
Home Nieuws Livescore

Manchester United hernoemt 12 augustus tot De Ligt-Mazraoui dag

Manchester United hernoemt 12 augustus tot De Ligt-Mazraoui dag
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 11 augustus 2024 07:32 uur

Manchester United heeft aangekondigd dat maandag 12 augustus zal worden omgedoopt tot een speciale dag ter ere van de aankomst van twee nieuwe topspelers. Volgens de gerenommeerde journalist Fabrizio Romano zal die dag in het teken staan van de officiële presentatie van het Bayern München-duo Matthijs de Ligt en Noussair Mazraoui. De Engelse club heeft met deze dubbele transfer een grote slag geslagen op de transfermarkt en de fans kunnen niet wachten om de twee talentvolle spelers in het rood van Manchester United te zien schitteren.

De Ligt en Mazraoui worden gezien als twee van de meest veelbelovende spelers in het Europese voetbal en hun komst naar Manchester United heeft dan ook voor veel opwinding gezorgd onder de supporters. De Ligt, die bekend staat om zijn sterke verdedigende kwaliteiten en leiderschap op het veld, zal naar verwachting een belangrijke toevoeging zijn aan de defensie van de Engelse club. Mazraoui, een veelzijdige speler die zowel op het middenveld als in de verdediging kan spelen, zal naar verwachting zorgen voor meer creativiteit en dynamiek in het team.

De transfer van De Ligt en Mazraoui naar Manchester United markeert een belangrijke stap in de ambitieuze plannen van de club om weer aan de top van het Engelse en Europese voetbal te komen. Met deze twee talentvolle spelers in de gelederen hoopt Manchester United weer mee te kunnen strijden om de prijzen en de fans te kunnen trakteren op sprankelend voetbal. De presentatie van De Ligt en Mazraoui op 12 augustus belooft dan ook een memorabel moment te worden voor zowel de spelers als de supporters van de club.