×
Home Nieuws Livescore

Peter Bosz negeert Teze-affaire: "Uitfluiten verrast me niet"

Peter Bosz negeert Teze-affaire:
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 11 augustus 2024 07:16 uur

Trainer Peter Bosz van PSV heeft aangegeven dat hij een definitief punt wil zetten achter de ophef rondom Jordan Teze. De rechtsback, die momenteel in de belangstelling staat van AS Monaco, werd bij zijn invalbeurt tijdens de wedstrijd tegen RKC Waalwijk (5-1) uitgefloten door een deel van het publiek. Bosz reageerde hierop door te zeggen dat deze reactie hem niet verraste.

Teze, die al geruime tijd in verband wordt gebracht met een mogelijke transfer naar AS Monaco, kreeg tijdens zijn korte optreden op het veld te maken met negatieve geluiden vanaf de tribunes. Ondanks de fluitconcerten bleef de jonge verdediger professioneel en liet hij zich niet van de wijs brengen. Bosz benadrukte na afloop van de wedstrijd dat hij volledig achter Teze staat en dat hij gelooft in zijn kwaliteiten als speler.

De trainer van PSV is vastbesloten om de focus te verleggen naar de sportieve prestaties van het team en wil geen energie verspillen aan randzaken zoals het gedrag van een deel van het publiek. Bosz benadrukte dat het belangrijk is om als club en supporters samen te werken en elkaar te steunen, ongeacht individuele meningen of gebeurtenissen. Met het oog op de toekomstige wedstrijden hoopt Bosz dat de aandacht weer volledig kan worden gericht op het voetbal en de prestaties op het veld.